Tur och energiägg?

Hej.

Skönt med ledighet och lata dagar men var är det vackra vädret?
Påsken blir så mycket trevligare om solen och vårvärmen skulle vilja vara ned och fira.
Hos mig blåser det för att stunden senare snöa eller miniregna. Helt galet väder.

Ägg.

Äggen är målade och knäcka äggtävlingen är avgjord med 3 vinnare som vann varsitt kinderägg.
Jag var en av dem som vann ett ägg. Jippi. I år vann jag även tävlingen att hitta påskägget först.
Tänk om den turen sitter i sig så jag vinner på hästarna i dag….

Tur och energiägg?

Sitter i soffan och undrar om det finns några ägg med en massa energi och tur i. Ett sådant ägg skulle jag mer än gärna behöva just nu. Så att jag kunde se klart på allt och livet. Tror inte riktigt jag hängt med i alla turerna som varit de sista månaderna. Dags att landa kanske???

Kramis på er alla!!!

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: