Stan med mina små.

Hej.

Kan ni tänka er att vi haft en ledig lördag.En lördag som sedan länge Marcel planerat att han skulle till stan och och shoppa. Så efter en lugn och skön morgon åkte vi den berömda pendeln mot stan.

Pizza Hut.

När vi fått med oss några kassar blev det lunch på Pizza Hut. Det var verkligen inte igår jag åt på den restaurangen. Bra val av Marcel tyckte både Tilda och jag.Pizzan var riktigt god men glassen tog första priset eller chokladsåsen. Chokladsåsen var så himla god tyckte vi alla 3.

Bland bomber och limpor.

Det är mycket som inte var igår som hände i stan i dag. Lush med sina fantastiska badbomber och bubbellimpor fick ofta besök av oss när killarna var små. De älskade att bada med badlimpa och som vi sa kokade bubblor i massor. Idag har vi fyllt på vårt lilla lager så att vi både kan bomba och bubbla ett tag framöver.

Nya Beck filmen.

Såg ni den? I så fall vad tyckte ni? Vi, Robert, jag och killarna blev besvikna. Beck brukar alltid leverera och fängsla mig men så blev det inte idag. Hoppas verkligen bara att det var en en gångs miss.

Puss och Kram!!!

En reaktion till “Stan med mina små.

Lägg till

  1. Låter verkligen som en bra lördag :).
    Jag gillar verkligen PizzaHut, även deras glutenfria pizzor är bra.
    Hoppas ni har en bra söndag också! /Jennifer

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: