Tänk att jag vågade…

Hej.

Vilken dag det var igår. Helt omtumlande på alla tänkbara sätt men samtidigt så befriande.
Tänk att jag vågade…

Tänk att jag faktiskt äntligen vågade vara jag och göra det som jag behövde för att äntligen få vara JAG.
Jag är så stolt över mig själv. Vilken resa jag varit med om. Men nu har jag valt att åka på en annan resa med en tom ryggsäck som inte innehåller en massa skit. Det ska bli fantastiskt att åka på denna resa med mig, nära och kära till alla nya platser och erfarenheter.

  
Arg.

Jag har lärt mig att jag måste våga vara arg. Idag såhär i efterhand kan jag lova att jag är så arg på hela historien som delar av medlemmarna i SBF fick vara med om. Sedan är jag mera arg så annat trams men det lämnar jag. Jag hoppas att det en dag kommer skippas rättvisa även i SBF historien.
För jag tror på sanningen och rättvisan. Hur var det med sanningen och rättvisan nu igen …..?

Stolthet.

Att vara stolt och känna stolthet är lite osvenskt. Men jag tror att det är viktigt att få känna sig stolt för sin egen självkänslas skull men samtidigt över någon annan man tycker om.

Tilda är stolt över sin nya fina gympadräkt som hon kommer att använda till helgen då hon ska få tävla i föreningens egna tävling Tullinge Trupp Cup. Jag såg lagets genrep i tisdags och blev riktigt imponerad över hur duktiga de är. Så Heja RT……

Stolt över att Flempan tog sig hela vägen till final i SHC U14 2015.
Stolt över hur bra min Marcel var i målet igår. Han har en förmåga att plocka fram det bästa när det som mest behövs.
Stolt över mig själv som slutat vara en fegis.

Så söta – så goda.

Dessa små mini chokladbollar från Delicato fanns i Flempanscafe igår. Hur söta är inte dessa?
Jag blev nästan lite kär i dem. Så nu vet ni vem som kommer köpa upp alla minisarna….

Mina Fina – Nu gör vi lite torsdag.

Puss och Kram…

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: