Årets första glass och kaffe ute i solen.

Hej.

Vilken härlig dag…jag blir så glad trallalallala.
Äntligen är våren här, så himla ljuvligt. Här hos mig har vi haft alldeles underbart väder med 16 grader varm. Så idag blev det många årets första för mig.

Årets första glass och kaffe ute i solen.

En kär gammal klassiker som Nogger från GB Glass kan aldrig bli fel.
Jag tror minsann att jag alltid gillat den glassen men favoriten från GB enligt mig är 88:an.
Nötsugen = 88:an och chokladsugen = Nogger hur enkelt som helst.

Årets första stund i kortärmat. 

Det var riktigt varmt på verandan till Tilda´s stuga i eftermiddags. Jag njöt i massor vill jag lova.


Årets första steg ute i nya gympaskorna.

Fast egentligen köpte jag dem redan i fjol men min opererade fot gick aldrig att få i dem så därför blev de liggandes i garderoben. Men tur för mig att de äntligen passade just idag när solen strålade som mest. Lycka!

Cheesecake för namnsdagsbarnet.

Jag fick min cheesecake igår kväll till mello. Så himla bäst…Wille som var snäll och hjälpte till att baka undrade hur gammalt detta skruttliga receptet var. Hmmm jag skulle kunna tänka mig att det är från 1988 då jag gick i 1:an på gymnasiet och hittade detta ibland mammas recepthögar.
Vilken tur att jag fick i uppgift att sortera recept just den dagen så jag hittade det som följt mig genom mer än halva livet. Jag kanske borde rama in det i en guldram för så god som denna desserttårta är finns inte många som är.

Just nu har jag en tokig dotter som springer runt i klänning på bergen och sjunger här hemma.
Endast i klädd tunn klänning och vinterskor som tur är.

Kram på er alla. Vi ses och hörs…

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: