Jag tycker synd om mina små.

Godkväll.

Hjältegalan gör mig så glad i hjärtat. Tänk vilka fantastiska människor vi har i vårt land.
Medmänsklighet kan vi aldrig få för mycket av.
Tack till alla Hjältar.

Synd om mina små.

Jag tycker synd om mina små som är risiga. Därför har vi tillbringat nästan hela dagen i sofforna i vardagsrummet. En av dem är ledsen för att hon missar gympaläger och den andre för han missar massor med hockey.Medicinen idag har varit att mumsa glass i massor.

Kyss Johanna har alltid vackra smycken.

När jag är hemma med sjuka barn blir det mycket tid framför datorn. Jag hittade 2 väldigt fina halsband på Kyss Johannas rea. Kanske blir det något till min kära mor som blir 70 år på julafton, vem vet?

Julklappar? Hur går det för er?

För mig går det uruselt måste jag medge. Jag eller Vi har nog en plan men sedan ska den genomföras också. Egentligen tycker jag att julklappar grejen börjat bli helt galen med alla saker som ska köpas. Det känns som hela grejen är knasig med alla paket hit och dit.
Resa bort till solen över jul skulle jag mer än gärna testa på en gång för att känna efter om det bara är en dröm eller faktiskt passar mig fint.

Hur som helst tror jag att jag hittat suveräna hörlurar till killarna från Sudio Klang.
De ska varken snurra ihop eller trassla sig och även ha riktigt bra ljud.
Perfekt tycker jag då mina lurar alltid snurrat ihop sig när jag behöver dem.

Nu är det dags att få Liten att somna om igen.

Kram på er alla.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: