Att göra entre – La Kamilla.

Hej.

Äntligen hemma efter många timmar i en iskall ishall på Lidingö. Marcel hade Bjurling träning
och lotten föll på mig att ta Marcel och hans skytt till Lidingö.
Ärligt talat så känns det som jag håller på att bli tokig för jag hinner inte med varken mitt liv eller mig själv alls längre.
Grrr!!!

Att göra entre.

Tilda gav mig en tidig julklapp igår – ett draperi. För visst handlar det om att göra en snygg entre.
Tänk om jag var en superstar och fick göra entre så fort jag deltog eller ens visade mig.
Frågan är väl om det är så kul när sanningen ska fram att vi betraktade och bedömda så fort vi sticker ut hakan?

La Kamilla…….

Hoppsan med mössa på…men för er som inte redan vet är jag en mössagalning som gärna skulle kunna sova med mössa på. Det är ju så skönt med mössa.

Godnatt och Sov Gott – Dröm Sött!!!

Kramisar!!!

En reaktion till “Att göra entre – La Kamilla.

Lägg till

  1. Fint draperi, men nej nån superstar orkar jag inte vara, då kan jag inte åka ner till affären osminkad i pyjamas och gummistövlar, fast alla pengarna hade jag kunnat ta hand om. Mössa ska jag också vänja in med med, måste vara så skönt nu denna kalla årstid. Hoppas du hittar lite egentid och att inte räcka till är verkligen hopplöst jobbigt, men jag lovar att din tid kommer när barnen blivit större även om det kanske inte är någon tröst just nu 😉

    Kram Ullis

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: