Varje tillfälle jag får…….

Godkväll.

Snart är lördagen redan över för denna gången. Jag tror inte att jag är klar med min lördag ännu, jag vill ju göra så mycket roliga och bra saker hela tiden. Det gick sådär men alvedonen hjälpte mig en bit i alla fall.

Saffransbullar.

Jo men visst fick jag till riktigt goda saffransbullar med vanilj igår kväll.
För första gången smakade mina saffransbullar mumsigt. Minns en gång när jag skulle baka saffransbullar till Willes Luciafest och hällde salt i degen istället för socker. Lite pinsamt kan jag erkänna även om det är många år sedan nu så sitter den händelsen fast inom mig när det ska bakas  lussebullar.

Gymnasiebesök idag igen.

Det är intressant på många sätt att besöka de skolor som Wille är intresserad av.
Dels på grund av att det ser olika ut hur de tar emot sina besökare, hur de säljer sina skolor och program. Jag associerar mycket till hur förskolan tar emot och bemöter intresserade och säljer sin verksamhet. Profession både säljer, ger trygghet, nyfikenhet och väcker intresse. Vi har under dessa dagar upplevt olika mottagande och profession. I nästa vecka är det sista inplanerade besöket då hoppas vi att William är klokare. Hoppas att det du kommer att välja Wille bara blir bäst för dig.

God fika med min stora kille.

Jag får verkligen ta varje tillfälle jag får med honom nu. Efter andra skolbesöket tog vi en god fika.. Testade en jullatte som var super mumsig.

Inspirationskälla.

Jag är ett stort fans av ställen, butiker och människor som både ger och väcker inspiration och  ger en skapalust. Hittade en helt magisk butik  8T8 idag på Swedenborgsgatan med massor med mat input och litet eget cafe. Jag blir så glad av liknande butiker. Wao….

Adventsfixat.

Nu börjar det blir klart hemma hos mig för advent. Nya stjärnorna ska bara komma upp imorgon sedan är vi nog nöjda.Tänkte göra Rocky Road imorgon till adventsfikat.

Skumtomte test.

De gamla vanliga mot de nya med pepparkakssmak. Jag måste medge att jag var skeptisk men erkänner att de nya med pepparkakssmak var klart godast. Så goda att jag tror nog de är slut i skålen.

Har ni testat dem? Vad tyckte ni?

  

Kramis…

En reaktion till “Varje tillfälle jag får…….

Lägg till

  1. Pepparkakssmak på skumtomtarna? Skumt 🙂 Måste köpa hem sån och prova.
    Dina lussebullar ser jättegoda ut.
    Sist jag bakade så var det så himla kladdigt att jag tog mer mjöl. Resultatet: Tråkiga och torra bullar. på ´t igen bara. Får se hur det blir i år.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: