Shopping med min Tjej.

Hej från ett regnigt Uttran.

Regnet verkligen öser ner därför känns det så extra bäst att mysa i soffan och kolla på film.
Både raggisarna och mjukisbrallorna är på sedan länge.
Mys Pys!

Shopping med min Tjej.

Bästa helgen på länge tror jag. Jag har hunnit med och upplevt massor, precis så som jag vill leva mitt liv. Tilda och jag tog pendeln till stan. Hur mycket folk som helst som alltid på söndagar.
Men vi kikade runt och hittade vad vi skulle.

Victoria Secret.

Äntligen tyckte Tilda, det var på tiden att vi kunde besöka nya butiken på Hamngatan.
Men hua så mycket folk det var i butiken.
Riktigt snyggt Ipadskal fann Tilda och jag hittade både necessär och skal till mobilen som jag blev
så sugen på. Men jag fick allt vänta med dem kanske önska mig dem av tomten.

Lunch på Donken.

Idag var det helt okej att äta lunch på Donken. Vissa dagar känns hamburgare helt rätt medan andra dagar är det kräkvarning. Lilla jag köper fortfarande Happymeal till mig för leksakens skull så klart.

Zara blev Tildas nya favobutik.

Jag måste erkänna att de har sjukt fina kläder till bra priser och plagg som inte alla andra har.
Vi blev nästan lyriska båda två. Jag fick dra åt dragkedjan på min plånbok ordentligt för det kunde blivit dyrt där inne kan jag lova. Nöjdast blev Tilda över sina inne skor. Zara kommer garanterat få flera besök av 2 Rytterlundare inom snar framtid.

Rosa månad för Bröstcancerfonden.

Allt för många kvinnor får bröstcancer varje år och dag. Det är verkligen dags att cancern besegras så jag tänker bidra till forskningen både genom att skänka en slant + att jag även köpt en av dessa underbara ringar.

 Det är för åttonde året i rad som ko-ko-no tagit fram sina egendesignade berlocker, målade i rosa emaljfärger och alla ringar bär ett vackert ord. Faith, Sense, Warmth, Hope och Trust.
Ringarna säljs till förmån för Bröstcancerfonden.

Kramis på er alla Sötisar!!!

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: