Skallen fick till ett virrevarv utav dess like.

Godnatt.

Vissa dagar ångrar jag nästan att jag klev ur sängen för allt går bara fel.
Idag är en sådan dag förutom mitt underbara jobb som Ateljerista men precis allt
annat har inte varit på min sida,

I helgen och slutet av förra veckan jobbade jag fast febern och halsen visade något helt annat.
Så vad hände då jo bihållerna och småfebern kom igen. Idag skulle jag inte alls gått till jobbet men
har man det jobbet jag har går man. För jag har så kul i Ateljen med barnen men nu handlar inte
detta inlägg om mitt jobb utan hur DUM jag är på riktigt.

Det var verkligen ingen toppen jag idag.

Ett av mina barn tyckte jag pratade konstigt idag
– Varför pratar du inte genom munnen som du brukar? Du pratar jätte konstigt genom näsan.
Sluta med det så jag hör vad du säger.

Hem och tok sov tills jag blev väckt av en tvättmaskinsinstallatör som var här med vår nya fina tvättmaskin och tumlare som borrade något. Sedan var det 20 minuter tills vi skulle åka mot hockeymatch i Bålsta. Så mot Visättra sent för att hämta fler hockeykillar och utrustning.

Sedan började min skalle få till ett virrevarv utav dess like. Utan GPS (jag har beställt ny som väntar
på posten då försvann internet i min gamla i samband med den nya beställningen) och sjuk, köer i massor, super stressad, utan lunch i magen vimsade jag till det ordentligt och hör bara Norrtälje när jag frågar Robert i tele om vägen när vi var vid Tensta.
Så vad gör då Kamilla? Jo hon blir ännu mera stressad och tänker att jag nog hört fel det var nog inte Bålsta utan mot Norrtälje och Rimbo.
Ja ni hör ju själva.

Som tur var efter flera mil extra kom mina 3 killar fram och spelade 2:perioden med bravur.
1 mål var och varsin assist av mina killar. Bra jobbat!

STORT TACK TILL MARCUS och MORGAN.

Som var så tålmodiga och inte gnällde eller sa någonting om allt strul de blev utsatta för.
Så himla fina killar. Hoppas att ni sover gott och vågar åka med mig flera gånger för
då lovar jag bättring.

Well!

Flempan vann stort och visade vad skåpet skulle stå. Ni är bäst!!!

Ni anar inte hur skönt det var att äntligen få sätta sig i fåtöljen och kika på Paradise med gott kaffe och en baileys. Imorgon ska jag vara hemma om jag inte mår bättre och kanske försöka få tid på vårdcentralen, jag misstänker bihållerna.

Så från GPS Kamilla till er alla Sov nu riktigt gott.

Till alla som blivit drabbade av GPS Kamilla en stor ursäkt.

Kram på er alla!!!

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: