Vi är inte överens…

Hallå på er!!!

Första fredagen efter 1 vecka halvtid.
Att gå hem från jobbet på fredagar är alltid lite speciellt.
Det har varit roligt att komma tillbaka och få ingå i ett sammanhang igen efter 10 veckors frånvaro. Dessutom så tror jag på upplägget med mina Ateljerista timmar och de jag ska vara på hemvisten med de äldsta barnen. Känner mig taggad med andra ord.

Vi är inte överens – foten och jag.

Foten vill inte att jag håller igång som jag gör. En dag i vecka var hen extra arg på mig vilket innebar att jag fick sitta i soffan hela kvällen. Ikväll finns inte mycket rörlighet i tårna alls och foten har fått en ny svullnad.

Nervös med datorn i knäet.

Att vara hockeymålismamma på hemmaplan är inte alls bra för hjärtat kan jag lova er.
Det enda jag/man har att relatera till är en massa siffror och anteckningar i matchprotokollet som blinkar till hela tiden. Tänk om cupen tänkt på LiveArena för alla matcher….
Nästa cup tänker jag vara på plats för det här är inte alls kul…

Heja Heja!!! Bästa Flempan!!!

Snart dags att packa ihop för helgens äventyr på Kolmården.
Ska bli så kul att åka på äventyr med min stora och min lilla.

Ha en toppen kväll så hörs vi!

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: