Lite av en livsnjutare!!!

Hej alla Fredagsfirare!!!


Bu! Vad jag varit dålig på att blogga denna veckan. Men tiden och orken har inte alls funnits. 
Jag har varit på Ipadkurs, tagit del av att ena sonen blivit utsatt för förtal i en smällare historia. Hemma hos oss finns inga smällare som sonen ska ha tagit med till skolan och smällt. De verkliga smällarkillarna hade skyllt över sin inblandning på 3 andra i klassen fast läraren kände till smällarkillarnas inblandning. 
Lära våra barn om sanningens betydelse borde vara självklart i föräldrarlagen/ boken.

Myspys!!!

Jag är lite av en livsnjutare som älskar mys och gott.
Dagens mys – ostbågar!!!

Finns det fler än jag som Love 

Oistbågar. Så himla mys!!!
Vin är också livet!!!

Fast jag tror nog att jag är för trött idag för att njuta av vinet.
 

Fina vänner imorgon ären annan dag…
Love Love Love!!!!

Puss pussar!!!!0

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: