Mamma hjärtat blödde idag!!!

God kväll!!!

Idag blev det inte som jag tänkt om jag ens tänkt. Hockeykillarna var på hemma match när dagens cirkus började. Stor och liten var ute och byggde på sin snökoja när raketpinnen hamnade på Litens överläpp. De skulle göra kikhåll i kojmuren när olyckan var framme. 
Instörtandes kom de och hela hall golvet blev ett blodbad. Efter råd från Vårdguiden blev det Lättakuten och 2 stygn + tejp på läppen.
Så duktig hon var min lilla tjej.

Stackare – min finaste tjej!!! Love you!!!
Flempan åkte på stor torsk mot Tullinges  00:or idag. Stor eloge till världens bästa målis som stod när stormen ven runt din bur hela matchen. Älskling du gjorde flera fantastiska räddningar. Love you!!!
Wille tack för allt stöd och hjälp med Tilda och när jag nästan svimmade idag. 
Love you!!!
All kärlek till mina fina!!!

To morrow is another day!!!
Kramis!!!

Kommentera

Up ↑

%d