Vem har boxat mig?

Hej Hopp!!!

Ja ni mina fina!!! Visa dagar är ju inte mina dagar…
Undrar verkligen vad jag gjort eller vem jag boxats med i natt?
Fann en blåtira på ena ögonlocket när jag skulle göra mig fin imorse…
Galet!!! Tur att jag inte ska på party…

Glad och lycklig att helgen redan började slutade med att bilens kylare gick sönder och ramlade ner så det nästan inte gick köra hem kärran. Ett litet stopp med att jag försökte knyta upp den kanske gjorde att jag kom hem men min lagning är som borta nu när bilen står uppbackad här hemma….

Det ända som gått riktigt bra idag är mitt underbara arbete i Ateljen. 
Idag målade vi och blandade färger. Den tokiga häxan kom även på besök 
och pruttade vitfärg flera gånger…. 

Dags att samla ihop mina småtroll för att vara bär hjälp från affären.

Puss och Kram!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: