Händelserik!!!

Tja!!!

En ganska händelserik dag hittills…
Tilda har varit på kalas hos en av sina bästa vänner och var så nöjd
när hon gick därifrån. Chokladfontänen var en riktig favorit.

På tal om hockey igen och laget Flempan mötte i 00 matchen. Jag skrev att laget ska ha spelat med 3 99 spelare, vilket flera har kommenterat varit fel. Enligt min källa med en 99 spelare på isen skulle så vara fallet. Vad vet jag??? Eller spelar det egentligen så stor roll, det var ju träningsmatch och Flempan vann???

Alice min buskompis byggde en mys stol till sin Fiffi docka vilken Tilda fick provsitta.

På väg för att hämta hem kalasfröken..

Så klar jag kan bli, nu är det dags för Robert att komma igång med måleriet i Marcel´s rum.
Hoppas att ni alla får en fin lördagskväll!
Så ses vi imorgon igen – för nu väntar snart kräftorna!!!
All kärlek!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: