Jag trivs bäst med mina trädgårdsgöra tror jag!!!

Hej på er!!!

Igår fanns bara inte tiden att sätta sig med datorn i knäet. Det är mycket som ska planeras och fixas innan Robert och jag ska åka till översvämningarna i Prag ett par dagar och mamma och svärföräldrarna ska rodda allt kring våra barn.

Idag firar vi Sveriges nationaldag och Gustaf i almanackan. Marcel heter Gustaf och Robin så han kommer att ha namnsdag även imorgon. Efter de första firandena idag har jag varit ute hela dagen och fixat. Jag bara älskar allt vad trädgård och det fixandet. LOVE!!!

Igår slank jag in på Plantagen för att egentligen bara ta med min 2 vita pelagoner hem, men även två blå små blommiga rhododendron kom med hem. Nu har även de fått nya hem och hamnat i jorden.

Nu väntar nya tag med tvätten och inne fix innan dags att hämta mamma vid tåget.
Ikväll blir det självklart jordgubbstårta – Smaskens!!!

Måste bara hinna allt innan Revenge ikväll. Imorgon blir det Prag ska bli så himla kul!!!

Puss Puss på er!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: