Är liksom lite speciell!!!

Hej på er!!!

Min söndag var bara bäst!!!
Underbart väder, grill, gott vin och timmar i trädgården med nya perenner och fixande.

Idag började dagen med inskrivning på Arbetsförmedlingen.
Eftersom jag nu är mellan två jobb och börjar min nya anställning i Salem 12/8.
Så behöver man skriva in sig som arbetssökande för att få lite slantar från akassan.

Arbetsförmedlingen i Hallunda bjöd på allt. Mycket folk, stök och bök, högljuda diskussioner på flera språk, trevlig personal som glatt hälsade mig Välkommen och frågade vilket språk jag skulle tolka på.
Under inskrivningen fick jag veta att jag är liksom lite speciell!, eftersom jag nog var den första för min handläggare som redan hade ett nytt jobb som inte påbörjats ännu.
Handläggaren var okunnigare än mig på datorer och vid flera tillfällen var jag mer påläst än denne.
– Du är liksom lite speciell!!! sa denne vid flera tillfällen.
Självklart är jag speciell – jag är ju jag!!!
I slutet av samtalet börjar ett larm gå på förmedlingen, min handläggare berättar att de har tillgång till larm då några klienter blir mycket våldsamma.  Efter några minuter med larmet tjutande kommer 2 poliser in och hämtar någon från ett samtalsrum.
Lite smått turbulent kan jag lugnt säga!!!
Well well, jag kom hem välbehållen och inskriven som lite speciell!!!

Samlar ihop mig för nästa äventyr hemma i soffan med gott kaffe!!!
Ha en bra måndag!!!
Puss!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: