Sämst på att…. – måste lära mig!!!

Hej på er!!!

Jag är bara sämst på att gå och lägga mig på kvällarna. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör så kan jag inte gå och lägga mig. I morse var jag så trött att jag inte hann äta frukost vilket bara drabbar mig själv för utan frukost blir inte jag människa.

Fick gå lite tidigare idag för jag skulle med Wille till läkaren och hans svanskota som han gjort illa för någon vecka sedan då han cyklade omkull och föll på ryggen. Läkare skickade Wille vidare till Skärholmen för röntgen. Som tur är var det inget brutet utan bara en inflammation på grund av slaget vilken kunde sitta i cirka 3- 5 veckor till som längst.Skönt att allt var helt och han får känna efter och träna så som han kan och orkar.

På röntgen i Skäris har de kod till toalettdörrarna, lite små skumt tycker jag allt.
Självklart blev det en mysfika med mitt stora och lilla troll.

Tilda och jag tog en cykelpromis för att hämta hem Marcel från fotbollsträningen.

Dags att dra på sig gose byxorna och mysa med the framför dumburken!!!
Ses imorgon!!!
Kramis!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: