Hjärtat i halsgropen och skönt lugn!!!

Herre Gud!!!

Jisses!, vilken fruktansvärd känsla jag fick när lillprins ringde mig på eftermiddagen på jobbet. I områden runt omkring hemma vid har det åkt runt större bilar och stulit och lurat människor att skriva på olika kontrakt hit och dit. Detta har även kommit upp på flera inlägg på Face book.
Självklart har vi varnat killarna om detta – så vad hände idag???

När killarna var hemma åker en stor vit skåpbil upp på vår garageinfart, ut kliver en kille och ringer på vår dörr flera gånger, denne går sedan till brevlådan med en lapp. Killen bar även svarta handskar vilket kan vara läskigt.
Livrädda killar ringde mig på jobbet och jag störtar ut till bilen för att åka hem och fånga en eventuell rånare. Vilken jävla känsla… När jag satt i bilen körde bilen iväg så Wille fick gå ut till brevlådan.
Lapp från UPS där det stod att de lämnat ett paket till mig från UPS hos grannen.

Säg mig BOOTZ varför använda sig utav hemkörning?
Jag hade mer än gärna hämtat mitt paket på utlämningsställe mycket hellre än att skrämma slag på mina killar

Buuu för er!!!

Efter denna cirkus blev det öppet hus i Tildas skola med fika och mycket inspiration.

Solen sken och bjöd mig på många varma strålar idag. LOVE LOVE LOVE!!!
Det bästa av allt snart Revenge och att jag är ledig imorgon.

Jippi!!!

Kramis!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: