Glömde inte bort tisdagen!!!

Hej på er!

Jag glömde verkligen inte bort min tisdag men vissa dagar räcker inte tiden eller lusten till.
Igår var en dag med en massa fix och trix hela tiden. Först jobb, väl hemma en hel del telefonsamtal, mycket tyska plugg med Wille, hemma fix.

Jag hann fixa till 2 burkar med fin form som jag sparat att användas till vaser eller plantera i. Får se hur det blir.

Tänkte prova mig fram lite senare idag.

Igår kväll började jag läsa i en av mina favorit böcker för Tilda på kvällen. Egentligen tror jag att hon tyckte den var både spännande och läskig på samma gång. Bara älskar flera av Astrid Lindgrens sagor – denna gången blev det Bröderna Lejonhjärta.

Mina vänner mer än så här hände inte i mitt lilla liv.

Tack för mejjjj!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: