Tur och retur och liten sjuk!!!

Hoppas verkligen att ni alla fått ta del av våren idag!!!

Så underbart det är när våren äntligen visat sig. Hela min helg har varit tur och retur eller hit och dit.
Tur och retur idag till Sätra och MBhallen för lite Flempan hockey och BB-goalie Camp.
Mellan hockey och feber sjuk liten flicka här hemma. Nu har alla våra älsklingar haft denna feber sjuka så symtomen känns igen. Först med super hög feber i 2 dagar som sedan avtar och därefter snoriga och förkylda.

Målvakterna är så himla duktiga – de kämpar och sliter som bara den!!!

Min gula strechkung – leder avslutningen strechingen.

Min lilla gullgroda borde ta lite alvedon så att feber går ner – närmare 40 grader är inte roligt.
Hmm! Hur ska jag lösa jobbfrågan imorgon? Finns det något jag inte alls gillar är det ständiga  dåliga samvetet när jag behöver vara hemma från jobbet. Robert är nämligen i Skåne och kommer hem först imorgon. Egentligen borde jag inte alls känna så – mina fina barn är 100 gånger viktigare än allt vad jobb heter. Ändå så kommer alltid känslan… GRRR!!!
Spring bort dumma känsla nu – Min lilla flicka har hög feber….

Myser med min lilla tös…
Puss och Kram!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: