Jobbigt att vabba = Inte alls idag!!!

Godkväll alla finingar!!!

Vilket underbart väder vi haft idag här i Uttran. Jag satt ute i solen en stund och njöt!!!
Lite snorig och täppt i näsan är Marcel med feber givetvis. Jag håller mina tummar för förkylning för då finns det chans att han blir frisk tills på lördag då det återigen är dags för målvaktscampen i MB hallen med Bjurling gänget.

Hämtade ut paket från Baresso med bland annat schampo, inpackning och ny parfym från Escada.
Lyx i min lilla vardag!!!

Annars så har jag hemma fixat med alla vinter kläder som fick flytta ut i förrådet.
Även dags att byta däck på chevan, har dragit oss för det eftersom jag på fredag åker mot Gävle och det snackats om att snön skulle komma tillbaka. Men nu ser det inte ut som det blir mera snö och kalla dagar så Wille och jag röjde i världens stökigaste garage för att få fram däcken igen.

Vet inte ens om jag törs eller får visa stök garaget för min kära man. Garaget och kasta massor av saker och fixa ligger på göra listan men vädret har behövt bli varmare, så nu är det väl dags!!!

 Wille bjöd på dessert  – fruktsallad med vaniljvisp = Super Mumsigt!!!

Jag tycker bilden ser ut som en gubbe med pipa i munnen. Vad tycker ni?

Mina två små blå börjar bli trötta och längtar efter mina gosekuddar.
Dags att hångla kudden igen.
Natti natti!!!

Kommentera

Up ↑

%d