Huvudvärk, genomgångar och TurGubbar!!!

Vilken spräng skalle jag har och haft hela dagen!!! Så himla typiskt när denna onsdag var en dag då jag har massor av saker att göra och fixa. Så fort jag tittar lite ner med skalle ser jag stjärnor – blir lite skraj efter som jag känner mig småförkyld också att det ska bli bihåleinflammation av det.

Tur för mig att jag hade innedag och skapade med mina kompisar på jobbet.
Idag blev det påskgula kycklingar med fjädrar och knappögon!!!
Kastade mig iväg vid 15 tiden för att göra Mammografi har gjort det en gång tidigare och det är allt annat än trevligt. Fy!!!

Efter tuttkontrollen blev det en snabbis i centrum och lite nya trosor till mig och Tilda.
Därefter var det dags för en välbehövlig klippning – skulle även färgat eller slingat med bokade om och tar det nästa vecka. Två välbehövliga genomgångar CHECK!!!

Turgubbar bor det här hemma hos mig!!!
Säger Grattis till Robert och Wille som var med i en tävling i lördags när Marcel spelade final i Mitt i cupen.. De var med i en gissa tävling och vann 4 biljetter till Hockey VM. Till ett värde av typ 1300kr… Grattis!!! Nu får jag hålla tummarna att jag får följa med…

Well Well!!!
Nu är det dags att kliva ur mina gosebrallor och åka på föräldramöte i Tildas gympa…
Längtar massor efter en skön dusch och mysa i soffan!!!

Puss puss, Kram kram  och Tjing Tjong!!!

Kommentera

Up ↑

%d