Underbara lördag!!!

Underbara lördag var mycket du gav mig – Tack snälla för allt!!!
Det har känts som det mesta  jag tog mig för, gjorde eller hejade på hade medvind och vann.
Hela min förmiddag var det fixa och trixa så dagen och resten av helgen skulle bli så bra som möjligt.
Jag handlade, tankade, shoppade paket, städade, tvättade och packade samt lagade lunch innan jag lämnade Wille i centrum för att ta bussen till Tullinge för avfärd mot sin första match.

Där efter blev det Back to old times !!! Husby!!! För 20 år sedan bodde jag inne boende hos min syster i hennes lägenhet i Husby i 6 – 7 månader innan jag fick mitt egna första hands kontrakt i Fruängen.
Flempan skulle spela kvartsfinal i Husby Ishall mot Vallentuna  det var därför jag tog tillfället i akt och tog med mig Tilda på en promis till Oslogatan. Mycket var sig likt men ändå samma. En moske´ hade flyttat in i Svenska Bostäders gamla lokal typ 150 meter från Cicci´s hus, vilken tur att hon inte bor kvar där med tanke på alla böneutrop hon skulle bli väckt av…

Har märkt att jag blivit mycket för nostalgi, för några månader sedan besökte jag mina gamla kvarter i Fruängen i samband med en hockey match för Marcel. Kanske ett tecken på att jag börjar att bli gammal, vad tror ni???

Well well!!!
Hockey och kvartsfinal var det…
Flempan möte Vallentuna och vann med 6 – 0. Skotten med 33 – 5!!!
Snacka om utklassning – Flempan var den lagmaskin som de är så bra på och gör dem till vinnare!!!
Nu blir det semi mot Arlanda Wings på onsdag – Heja Heja!!!

Efter hockey var det dags för lite innebandy i Tullinge och match mot Värmdö.
Wille och laget vann med 10 – 1. Grattis!!!
Men ärligt talat hur får man uppträda som tränare /ledare??
Värmdö´s ledare hade inte alls gått kursen eller blivit uppfostrad – gapade och skrek på sina och motståndarlagets spelare så det stod härliga till.
Ledaren blev till slut utvisad från hallen – vilket var såå bra gjort av domaren.
Då säger jag det igen – som ledare / lärare får man den klass / grupp man förtjänar.
För visst har någon lärd sagt att barn gör som vuxna gör, eller???

Pinsamt för Värmdö laget!!!


Väl hemma i soffan så blev det Mello med snacks och smågodis!!!
Robin!!!  var min favorit tillsammans med Yohio.
Underbart med människor som inte alltid skryter och skrävlar om sig själva.
Go Robin – Du sjunger som en GUD!!!

Imorgon blir det sovis – så himla skönt!!!

Sov alla, sov alla
vågor på vida havet nu,
sov alla, sov alla
havets vindar nu.
Vågor och vindar,
som på havet bo,
nu har dom alla
snart gått till ro. 
A. Lindgren.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: