Känna sig som en Stjärna – imorgon kanske!!!

Jag borde känna mig som en STAR idag men det gör jag inte. Sjärn jeansen kom i brevlådan idag, lika fina på bild som in real life. Nu återstår bara att prova dem och hålla tummarna.

 Det känns som min tisdag bara varit en massa trista måsten. Säkert bara för att den underbara tvätthögen behövde en rejäl insats av mig idag. Jag borde känna mig stolt nu som tog all tvätt och vek och strök hela förmiddagen. Men jag blir alltid deppig när det är tvätt fixardagar på mitt schema.

Hur gör ni för att få det roligt med tvätten?

Skönt att det inte är lika kallt ute längre men genast så blir vintern så smutsig och ful så fort det inte snöar eller är några minus grader.

Min städ och fixar noja här hemma kom idag till klädkammaren och tvättstugan.
Med hela bänken full av både det ena och andra fann Tilda ansiktsmasker vilket resulterade i
att vår 6åring skulle prova.

Roligast var nog att få slita bort den och visa hur ljus hon blivit. Ljus? Jag som trodde den skulle fräscha upp och lugna för det var det som stod på påsen. Med min rödflammiga hy borde jag kanske göra som Tilda och ta en mask…

I kylskåpet väntar en semla på mig…. Hmmm vet inte ens om jag borde, men det är sååå frestande!!!

Sov Gott och Krama varandra!!!
 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: