Äventyr i mitt vackra Stockholm!!!

Åh! Vad jag älskar stan med dess liv och intensitet.
Fattar ibland inte varför vi flyttade från stan, samtidigt som jag älskar mitt hus och det livet i Uttran.

Dagens äventyr började mitt i natten av att någon ringer fel för att knappt  hunnit somna om då Lillprins vaknade och behövde vatten. Kort därefter när jag precis somnat var det dags igen då febern var super hög. Så vår lilla kamin fick komma och sova resten av natten hos oss.

Tanken var att Marcel skulle testat några lektioner idag med nya medicinen i kroppen.
Men när tempen stod på 39,5 kändes det inte okej, som tur var blev han pigg igen när medicinen verkade så vi kunde åka och hämta hans nya pass hos polisen.

Nästa stopp blev Angela´s Deli Cafe på Rörstrandsgatan. Ett pasta ställe som Robert åt ofta på i julas när han jobbade med Stjärnjul. Fantastiskt god mat och personligt ställe – kvarterskrog känsla.
Verkligen värt ett besök om man är i de krokarna.

Därefter tog jag en underbar men kall promis från Birka stan till Hollister i Gallerian.
Jag bara älskar att gå omkring och vara inne i stan för att smyga in på något mysigt cafe eller i en spännande butik.

Wille har blivit ett riktigt Hollister fans så det blev att smyga in i den mörkaste butik jag någonsin varit inne i och leta efter fina saker till Wille. Jag hittade en hoodtröja och 2 tshirts.

Det blev även ett litet besök på NK för att köpa the, Björn Borg butiken för kalsonger på rean till killarna, frisören för vax till Marcel och upp i PUB huset för att strosa runt bland inredningsbutikerna.
Jag hittade kanske världens sötaste mössa – tråkigt nog var den i barnstorlek och Tilda hade aldrig tagit på sig den. Spardosan i rosa hamnade på inköpslistan till Tilda´s rum när det ska göras om.

Väl hemma blev det en god kopp the med Lyckliga stunder!!! Att köpa the från kaffe och the butiker känns alltid lite lyxigare och godare. Vardagslyx som passar mig utmärkt!!!

Njut en smula – för det tänker jag göra!!!
Tjing Tjong!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: