Den verkar inte vilja ge sig!!!

Snart är det nog dags att ta mig till tandis för min vänstra visdomstand i nedre käken vill inte sluta gör ont. Tanden har knöat förut och gått tillbaka efter 3-4 dagar men denna gången äter jag många alvedon varje morgon för att kunna gapa och halsen gör ont bara på vänstra sida….
Jag bestämde mig i morse för att ringa tandläkaren men sedan blev det bättre igen så håller det på.
Men nu har jag bestämt 2 dagar till sedan måste jag senast visa upp den i alla fall.

Annars så har inte mycket hänt i min värld. Knaprat halstabletter och kikat på film.

Nya tag i morgon.
Imorgon är en annan dag!!!
Tjingeling!!!

2 thoughts on “Den verkar inte vilja ge sig!!!

Add yours

  1. Usch usch… Jag har haft en del stök med dumma visdomständer och det är väldigt omysigt!!
    Tips är att ta ipren eller möjligen kombo av alvedon och ipren. Ipren är ju antiinflammatoriskt också, vilket innebär att det ger sig på inflammationen lite också (vilket det kan tänkas vara när det är visdomständer och det gör ont ända ner i halsen).

    Men tandis är ju bra det med!! Hoppas det försvinner puts väck!! Kram Linn

Kommentera

Up ↑

%d