Upprymd och förväntansfull!!!

Fick sovmorgon i morse – så skönt att få sova ut ordentligt.
Marcel kom och väckte mig när Robert åkte till jobbet. Härligt!!!

Känner mig upprymd efter positiva samtal och förväntans full inför nya året och dess utmaningar.
Tänk vad rätt ord och bra svar kan göra gott för ens själ!!! Det är min tid nu – Det är mitt år i år!!!

Känslan resulterade i några klick hos BOOTZ:

Två fina armband från STYLESNOB, armband har blivit lite som godis…
Tror jag har några andra fina att hämta på posten…

Helt omaka tröjor, men charmiga på sitt sätt. Säg varför tycker jag alltid att det fattas överdelar i min garderob?? Det spelar ingen roll det finns sällan någon som jag är sugen på när jag behöver en bra en…

Förr eller när jag var liten och var hemma och var sjuk var det ganska tyst och ensamt, förutom mamma eller pappa som var hemma med mig. Men nu 2013 när Marcel är hemma med sin feber sjukdom sitter han framför XBOX LIVE och snackar, skrattar och har det ganska trevligt med en av sina vänner i andra ändan. Hur som helst de sociala medierna är fantastiska, ger en del sorg och galenskaper men SÅ mycket glädje och positivitet….

Kommentera

Up ↑

%d