Bra kall lördag!!!

Så typiskt när man vet att man ska kliva upp extra tidig så sover jag alltid hur oroligt som helst, vilket gjort att jag varit trött hela dagen. Men men upp och iväg kom vi, Marcel och jag till MBhallen för Målvaktscampen. Lite ovant att se över 20 målisar på isen samtidigt som tränar.

Marcel har haft kul och tycker det är bra vilket känns viktigast.
Lite stolt är han allt över att bli tränad och coachad av Bjurling och Heino – Lindberg.

Tilda var på Globen med Robert och tittade på Disney on Ice. Bäst tyckte hon om ToyStory.
När föreställningen var slut möte jag upp henne för att äta lunch i Globen centrum. En tur in på Lekia hann vi med för att köpa någon ritbok så vi skulle ha något att pyssla med när Marre körde sista passet.

Stort Grattis till Flempan som vann Malmö cupen!!!
 Bilden lånade jag av bästa Annelie Höst- Pedersen.
Dags att värma upp mig,fryser fortfarande efter all kyla och blåst idag. 
Tänker ladda upp med gott the och titta på sista delen av ”En värld utan slut”.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: