Dejt med Wille!!!

En mamma och Wille dag som började med synundersökning på Synsam i Huddinge.
Som tur var, var det inget fel på Willes syn. Wille har haft ont i huvudet av och till ett tag och då funderade vi på om det möjligtvis kunde vara ögonen eftersom Wille hade glasögon när han var liten.
Optikern var super trevlig och kunnig.

Lånade en bild av Synsams sida, optikern på bilden tog hand om Wille.

Efter optiker besöket tog vi pendeln och åkte vidare till stan. Vi skulle gått på Hollister men kön var sååå lång att vi inte orkade stå där. Wille var i stan igår med Anton och då stod de i typ liknande lång kö.
Hoppas att de fick med sig godbitarna från butiken igår!!!

Jag fick med mig vad jag skulle hem i alla fall – En almanacka från Ordning och Reda!!!

Härligt! Nu är jag redo för 2013!!!

Lunchade i Kungshallen – gott men vad rörigt det är där inne. Jag blir helt snurrig av allt surr och alla människor. Men smarrigt var det!!!

Tilda och jag tog en skön och välbehövlig promis sent igår kväll.

Lev Gott och Ta vara på era dagar!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: