Så bra Juldag!!!

En lång skön sovmorgon imorse, vad mer kan man önska sig? Själv var jag upp vid 05 för att Zlatan inte stod på Centralen och hämtade mig som han skulle. Tur var kom han till sist dock vet jag inte om vi hann till flyget. För då vaknade jag…..Hur kommer det sig att jag drömde om Zlatan?
Klart att även jag tycker att han är fantastisk men där stannar det. Kanske skulle jag läsa Zlatans bok??

Juldagen hör bio besök till i min lilla familj. I år blev det ”Mammas pojkar” , en bra och roligt film men ändå med ett ganska sorgligt budskap. Se den, den är verkligen värd ett besök!!!

Hemma i soffan blev det ”Så mycket bättre”, jag tror nästan jag är kär i programmet.
Nu rullar Änglagård vidare så nu säger jag .

God Fortsättning till er alla!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: