Snön vräker ner !!!

Åh! Hjälp vad snön vräker ner här i Uttran. Känns som vi håller på att snöa inne. Mysigt men jobbigt att skotta snö.

Här i Uttran/Tumba finns ett hus som har den mest fantastiska trägårdsbelysning jag skådat.
Det som är mest spännande med denna familjs trädgård är att det ser ut som en sagovärld och inte lite eller massor av lampor lite här och där.

Jag tog en bild från bilen igår kväll – ni måste få ses.

Broängsvägens egna NK fönster!!!
Tilda och hennes klass skulle åkt skridskor i Ishuset idag och hon var laddat till tusen med dricka och macka med sig. I skolan bröt krokodil flodens tårar ut för Tilda och flera av hennes vänner då pedagogerna ställde in pga av kaos väder. Tråkigt! Men skulle nog inte heller dragit iväg med 27 6 åringar på buss om jag inte var tvungen. Som tur är kommer de åka 1 gång nästan varje vecka framöver.
Vilken snöyra det var när jag och småtrollen plumsade fram till skolan imorse.
Helt galet! Snö ända upp till knäna på mig på vissa ställen.
Ha en bra dag alla fina – för det ska jag försöka med trots allt knas som det blir idag!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: