Man blir så stark som man måste!!!

  Idag citerar jag  Emil i Lönneberga: Man blir så stark som man måste!”

Idag har jag plockat fram krafter som jag inte visste om att jag någonsin haft.
Jag har tagit i från tårna och lite till både mentalt och fysiskt.
Mentalt har jag äntligen vågat lyssna till mitt hjärta och verkligen vågat göra mig av med saker och åtaganden, vilka slitit hårt bidragit till att stressnivån varit på topp.

”Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll”  Pippi Långstrump.
 Och snäll var jag – kanske alldeles för snäll? Men vad skulle det leda till att vara något annat än ärlig och snäll?? Ärlighet är en bristvara hos många och svår att hantera om den tar av ens eget självförtroende. 
Så sorgligt!!



Fysiskt så har jag slitit och skottat SNÖ i över 3 timmar. Vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon – AJ AJ AJ!!! Jag hade inte en susning om att jag var så stark men man blir så stark som man måste!!!

Här i Botkyrka råder allmänt kaos, bilar kör fast så bärgare och ploggbilen får komma hemma på min gata i Uttran. Varför blir det alltid kaos när det kommer lite mera snö än 2 cm? Sverige som ska vara så rustade för vinter!!! Barnens skola stängde tidigare, träningar och matcher blev inställda.
Hoppas verkligen att min stora Älskling kommer hem i kväll!!!


Kommentera

Up ↑

%d