Positiv överraskning – firades!!!

Tydligen så missade vi tömma brevlådan igår – men det gjorde inte någonting alls när jag hittade min Glossybox idag istället. Vilken lycka!!! Vilken affärside de kommit på, att göra alla kvinnor lyckliga och lyriska när de öppnar!!! Glossybox gör kvinnor som jag lyckliga och en känsla av lyx infinner sig.

Jag blev så glad att jag var tvungen att fira med lite glögg.

Må så gott i stugorna!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: