Holken har hittat sitt hem!!!

Men oj! Vad ljus det går åt här hemma hela tiden. Jag är lite av en tokfia på att tända ljus överallt när mörkret faller på. Men igår kom jag på en nackdel med alla ljusen förutom att det blir dyrt. Det blir så attans varmt att man nästan inte kan somna. Ett världsligt problem som Karlsson skulle sagt.

Igår hittade äntligen mina gamla skrot nycklar och lilla fågelholken sina hem här hemma.
Själv tycker jag att de passar in ganska bra. Nöjd blev jag i alla fall!!!

 Ha en bra dag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: