– Mamma du kanske helt enkelt längtar !!!

Det var så skönt att få en sovmorgon idag. Marcel spelade två hockey matcher hemma i Visättra runt lunch tid som Tilda och jag åkte och hejade på. Vinst i den ena och  0-0 mot Farsta i U13, det var en super match mellan två lag som kämpade och spelade riktigt bra hockey.
Heja Flemingsberg 01!!! Ni är grymma!!!

Insåg idag att  jag längtar efter mitt jobb och mina godisar när Tilda i bilen börjar prata om att hon så gärna vill följa med och leka med barnen för de var så gulliga och snälla. När Tilda sedan börja berätta saker hon visste om dem och deras bus kom det en liten tår i mina ögon.
Tilda:
– Mamma gråter du i ena ögat, eller!!
Jag:
– Lite kanske för jag saknar dem lite.
Tilda:
–  Mamma du kanske helt enkelt längtar !!

Vad smart hon är min flicka!!!

Så enkelt det är!! Miss you all, so much!!

Dagens klick!!

Två tröjor från Nelly – de kommer bli bra.. Super fina och skönt med lite slappa stil på dem..

Dags för Tshirt spelet med Tilda – Självklart ska jag spela för att vinna!!!

Hoppas ni har det bra i stugorna!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: