Sköna skor – sköna skor!!!

Gled omkring i Tullinge i mina sköna skor medan Tilda gympade. Fattar inte varför jag inte använt dem tidigare, när de både är sköna och snygga.

Idag blev det mycket promisar i det vackra vädret – så himla underbart ute !!!

Mitt nya halsband kommer från Hultqvist Copenhagen. Jag hittade märket för några veckor sedan och bara älskar deras smycken.

Om bara några veckor fyller vår lilla flicka 6 år. Vilket innebär kalas…. Jag vet inte hur många varianter lilla fröken lagt fram om var och hur. Men nu har vi äntligen bestämt datum och plats…Vilket är skönt!! Så alla som kan känna på sig att just er lilla tjej kommer bli bjuden kan lägga söndag 11 november kl:14 – 15:30 på minnet…

Var blir det?? Tror att Ateljeristan Kamilla varit med och hittat på!!!

Kalaset kommer att vara på ART CORNER!!! Vi är så taggade Tilda och jag…

Nu mina fina väntar laddar jag upp för min timma med häxan Persson!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: