Min måndag……

Måndagar har svårt att bli som man tänkt eller planerat, alltid händer det en massa saker.
Min måndagsplanering var att ta en lång skön promis efter jag lämnat Tilda i skolan för att ta mig in mot stan och fönster shoppa.

Men såå blev det inte! Marcel hade super ont i magen och fick stanna hemma. När han vaknade till igen på förmiddagen var den berömda febern tillbaka. Men Hallo Hyper IGD!, nu får du gärna ta en paus och låta bli min prins några månader TACK!!!

Dagens utflykt blev till Assist för att köpa nya innebandy skor till killarna vilket vi lovat flera dagar.
Assist är som en godis affär för Wille, idag blev det nya skor och nya rainbow linda på Willes ena klubba.

Marre och jag tog en sväng mot Stadium för att försöka hitta lite nya byxor till honom medan de andra åkte för att köpa en ny micro. De gamla brann när Tilda och farmor poppade popcorn för någon vecka sedan.

Vi hörs vidare!!!

Kommentera

Up ↑

%d