Medicinering!!!

Läkaren igår var en mycket klok och smart man. Det är inte ofta man träffar på någon bra läkare som förstår vad man för hos läkaren . Min läkare gav mig råden att promenera minst 40 minuter varje dag, meditera och ta hand om mig själv – göra sånt som Kamilla tycker om.
Vidare så ska jag träffa en stress coach på onsdag, vilket ska bli lite pirrigt men samtidigt spännande.

Så idag har jag än så länge gjort som doktorn sagt. Jag har tagit hand om mig själv.

Promenerade ner till centrum och tog en fika med Sanna och hennes charmtroll. Shoppade lite små saker som jag tycker är så kul. När jag var nöjd i centrum gick jag hem och nu sitter jag i soffan och halv slumrar.

Vi hörs mina sötisar!!!

One thought on “Medicinering!!!

Add yours

  1. Tänk vad bra att ha fika och shopping på recept 😉

    I övrigt så tycker jag att det är jättebra att du ska få träffa en stresscoach. Har ju alltid sagt att jag blir stressad bara av att höra hur dina veckor ser ut!! Nu är jag ju snigligare än dig… men ändå!! Man orkar inte jäkta och flänga runt hur mkt som helst.

    Du måste vara rädd om dig, så att du kan fortsätta vara den fantastiska Kamilla som du är 🙂

    Hoppas att han gör att du blir lite klokare och att du lyckas varva ner och ta hand om dig nu!!

    Kramar till dig <3 /Linn

Kommentera

Up ↑

%d