Medicinering!!!

Läkaren igår var en mycket klok och smart man. Det är inte ofta man träffar på någon bra läkare som förstår vad man för hos läkaren . Min läkare gav mig råden att promenera minst 40 minuter varje dag, meditera och ta hand om mig själv – göra sånt som Kamilla tycker om.
Vidare så ska jag träffa en stress coach på onsdag, vilket ska bli lite pirrigt men samtidigt spännande.

Så idag har jag än så länge gjort som doktorn sagt. Jag har tagit hand om mig själv.

Promenerade ner till centrum och tog en fika med Sanna och hennes charmtroll. Shoppade lite små saker som jag tycker är så kul. När jag var nöjd i centrum gick jag hem och nu sitter jag i soffan och halv slumrar.

Vi hörs mina sötisar!!!

En reaktion till “Medicinering!!!

Lägg till

 1. Tänk vad bra att ha fika och shopping på recept 😉

  I övrigt så tycker jag att det är jättebra att du ska få träffa en stresscoach. Har ju alltid sagt att jag blir stressad bara av att höra hur dina veckor ser ut!! Nu är jag ju snigligare än dig… men ändå!! Man orkar inte jäkta och flänga runt hur mkt som helst.

  Du måste vara rädd om dig, så att du kan fortsätta vara den fantastiska Kamilla som du är 🙂

  Hoppas att han gör att du blir lite klokare och att du lyckas varva ner och ta hand om dig nu!!

  Kramar till dig ❤ /Linn

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: