Jag lever Jag är tillbaka!!!

Tiden och orken har bara försvunnit de här dagarna. Jag har helt enkelt inte orkat leka med kameran eller bloggat. Det är så skönt att Robert är hemma igen, då kan jag liksom andas ut.
Kanske är det därför jag tagit helt slut när jag kommit hem efter jobbet dessa dagar.

En lite kortis blev det för Tilda och mig i Visättra idag. Robert och Marcel fick skjuts med Magnus och Pedan hem. Jag vet att någon inte gillar att sonen kallas för Pedan men det känns liksom inkört.

Väl hemma hamnade jag i soffan med datorn i knäet för att kolla upp de möbler som ska in i Willes nya rum. Tilda satt kvar ute i bilen och övade sig på hur man kör om hon skulle behöva hämta killarna någon gång.

Omtänksam liten dam!!!

Kanske blir det en foto höst sväng…. Må fin fint!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: