Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig. Kanske allt man tänkt faller utav saker vi inte kan påverka. Tänk om det är så att när man/vi tänker och planerar för mycket och detaljerat så kastas allt runt och blir annorlunda. Kanske kan det betyda att vi inte ska planera för mycket utan ta dagen som den kommer hmmmmmmm.

Vad jag försöker säga är att idag skulle jag varit på jobbet och haft det så där underbart som det varit denna vecka men med en lite halv skrotig tjej med lite pip feber igår så blev vab. Egentligen så lovade jag mig själv förra halv året att aldrig mera känna dåligt samvete för just vab. Det gick så där kan jag säga men vi har haft det mys idag istället.

Imorse vakande jag hastigt av att klockan och insåg snabbt att jag inte lagt in jobb numret ännu… pinsamt men nya mobilen är ff lite ny för mig. När jag väl fått tag på nummret och började ringa in mig på vab tog det typ 10 min innan någon svarade och jag höll på att få panik….
”Tänk om jag inte skulle börja 7 utan 6:30” Fy vilka minuter det var och vilken fart det var på mig innan Emma väl svarade…
På måndag är det jag som kopierar av nya schemats fredagar…..
Well well…

Marcel var bjuden på Antons kalas så Tilda och jag tog en promis med honom dit.

 
Vi insåg trots strålande solsken och värme att hösten sakta börjat ta över.
Vi fann både kastanjer och vackra rönnbärsträd.
En tur till Tullinge blev det då det var föräldramöte  i Wille´s innebandy lag.
Men nu har jag mys och ledighet. Så nöjd då vi alla får sovmorgon i morgon bitti.
Må så gott alla fina…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: