Allting och ingenting…………!!!

Inte många timmars sömn i kroppen när jag satte mig i bilen i morse för att åka till jobbet.
När jag jobbade i Örnsberg satt jag ofta och fotade i köerna (det får man väl inte säga – men långsamt gick det till och från Sjöberget kan jag lova). Allt är så vackert och orört känns det som under morgontimmarna.

Från vindrutan på väg till Tullinge.

Väl hemma mötes jag av två skrotiga troll, Wille mår lite bättre men får bli hemma i morgon också och Tilda är gnällig och småfebrig. Det känns som det var väntat eftersom hon varit förkyld och småsnorig i veckan.

Galet väder idag ena stunden strålande solsken och andra ösregn, så höll det på vid flera tillfällen under dagen.

Jag tog mig en tur i trädgården. Varje gång jag går runt och strosar samt när jag kika i mina trädgårdstidningar kommer känslan att vilja skapa, odla och förvandla fantastiska vråer och miljöer i vår trädgård…

Heja AIK fotboll på tv!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: