Skolstart och semester……………..

Idag var den stora dag som vår lilla flicka längtat efter så länge. Hon nästan studsade fram när hon tog min hand och vi gick tillsammans mot skolan. De obligatoriska bilderna som man brukar få ta när barnen når visa milstolpar var förbjudna att ta.

Kände sååå bra att komma tillbaka Glashuset och de pedagogerna som arbetar där i fklass och skola.
Tilda kommer att få det bra i fklass grön.

Under tiden barnen lekte och skolades in satt jag och drack kaffe med mammor som jag känner sedan förskoletiden. Det känns riktigt bra att man känner till kompisarnas föräldrar.

Tilda tog med sig kompis Ellen hem. De hade en super mysig dag tillsammans badade, sjung och dansade, följde med mig till affären, kikade på film och fikade för att ligga och mysa med Ipaden och så prata.

Efter alla måsten och allt fixande idag kom jag på att det var ju faktiskt semester jag har idag och då måste jag ju fira. Eller bara njuta av stunden en stund..

Sov gott alla fina där ute!!

Kommentera

Up ↑

%d