Så fantastisk så jag smälter………..!!!

Sorry!! Igår hann jag verkligen inte med att bloggen och inte fanns lusten att fotografera heller.
Idag har varit en minst lika hektisk dag, började redan vid 7 i morse och slutade inte förrän 15.
Efter jobbet blev det hem och hämta Tildis hos farmor och farfar, igår var hon på Sansen och en av storkusinerna. Nästa stopp blev en kortis hemma för att hämta lypsyl till Marcel, vidare till svärisarna för att hämta hem Tilda. För att åka till hockey hallen och kika på Marre igen.

Medans Tilda och jag vänta på Marcel beökte vi invigningen av skatebord parken i Tumba. Där både rappare och trollkarl framförde sina nummer.

Trollkarlen var lite konstig enligt med fast Tilda gillade vad hon såg. Alla skafser och kortlekar  hade den Irakiska flaggan. Proppaganda? Lite väl kan jag tycka när flaggans syntes på flera saker han trollade med.

Marre sover över hos Abris och även Tilda var där och lekte med Sofia en stund.

När jag kom hem mötes jag av ett helt magiskt brev från världens finaste Wille. Började nästa gråta i hallen. Vilken kille!!! Älskar dig massor bästa William…

”Så fantastisk att jag smälter…..!!!”         Älskar dig massor min fina Wille!!!

1 vecka avklarad på jobbet vilken varit kul men så himla intensiv kan jag säga..

Ögonen börjar bli trötta och kroppen säger natti natti.
Sov Gott alla fina!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: