Solsken, kamera och för klumpiga fingrar………

Jag blir så glad när jag solen skiner på mig de sista dagarna jag har ledigt. Att bara få sitta och hänga i solstolen med min kaffekopp i värmen laddar mina batterier massor.

Äntligen har jag börjat få till min Iphone eller börjat fatta ur den funkar. I solstolen möte jag en riktigt modig gräshoppa, jag hann till och med börja fundera på när och om den skulle flyga snart. Först när jag nuddade den med fingret flög den bort.

Moln är spännande de bildar mönster och stimulerar min fantasi. Varje gång man tar sig tid att titta upp ser jag olika saker och flera saker. Denna coola bild på himlen med sol och moln är ifrån solstolen.

Bakom mina solglasögon……kan jag vara mig själv…..

Klumpiga fingrar… jag har för tjocka fingrar eller kan det vara för långa naglar. Det blir fel bokstäver  hela tiden eller så tar inte iphonen det jag försöker trycka på… Världs problem i Kamillas värld!!!

Kommentera

Up ↑

%d