Min lediga sista lediga torsdag!!!

Idag har jag äntligen fattat och fått min nya Iphone att funka. Nya skalet kom idag och mobilen blev så fin. Vet inte varför jag oftast snöar in på mobiler som går åt rött eller rosa.

Pratade även med min bästa Andrea idag. Känner att det verkligen är dags att träffas och bara snacka av oss allt som hänt senaste tiden.

Byxor idag igen – Hallo Sommaren vad tog du vägen??

Men, jag börjar visst bli pömsig som klickar in bilderna lit huller om buller.

Titta på ifönen! Jag blev nöjd med mobilens utseende men ljudet när man talar är mycket lägre än i min Xperia. Kanske dags för en gammal pedagog i förskolan att kolla upp hörseln….

Annars så åker jag fram och tillbaka till Visättra ishall då Marcel är där på hockey läger denna veckan. Medans Marre sliter på isen sitter jag mest och kikar och pratar med Annelie och Marlene om dit och dat. Tilda hittar som vanligt nya kompisar i varje idrottshall vi besöker.

Wille har börjat att plocka ihop sitt rum. För nu har vi äntligen börjat lite smått med att fixa om i hans rum. Jag tror det kommer bli riktigt bra. Ni ska få se hur det växer fram.

En kort sväng blev det till Närakuten för att få en medicin kräm utskriven till Marre som fått fuktprickar av den svettiga hjälmens hak skydd. Men nu är hjälmen ren och fin igen efter en behandling av mig med desinfektions medel i massor….

Tror det var min dag. Nu blir det en kaffe med baileys…. Måste ju lyxa lite på sista semesterdagarna….

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: