Tråkigheterna idag!!!

AIK och fotboll i all ära men bengaler är INTE okej.. Men vackra!!!

Jag må vara yrkes skadad men att denna pojke inte för över räcket är en ängla tur.
Med min yrkes skada eller moders känsla fick jag rysningar och magknip när han klättrade och klängde på staketet.
När jag efter en stund såg honom sittandes på undre stången med magen klängandes över den övre stången fick jag ståpäls och blev illa mående. Jag kikar då mot barnets pappa som sitter och dricker något misstänkt reser jag mig upp för att spana i annan synvinkel. Hmmmm fick plunta….

Andra gånger han klänger över höll jag på att kissa på mig. Pappa bar kärleksfull mot barnet när han satt bredvid men hur i hela världen tänker man.

Tänk om han fallit över och…………Kändes inte som läge att säga till pappan vilket jag var på väg att göra första gången jag reste mig och såg att han satt och drack. Han hade även ett hetsigt humör och hejade och skrek som värsta klack medlemmen….

Tack för att någon lyssnade och såg till att det inte slutade i katastrof.
Jag tittade på mina fina armband och höll mina tummar vilket gick vägen.

Tack snälla någon!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: