Favorit i repris???

Stenarna borde räcka. Ska jag våga? Är det något som jag saknar från Vårberg så är det självklart min stenvägg. Stenväggen är något som jag saknat mycket och klurat på om det skulle gå göra någonstans i huset. Nu har jag hittat platsen och antalet stenar borde räcka.

Ska jag eller ska jag inte??? Vad tror ni??

En reaktion till “Favorit i repris???

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: