Tar dagen som den kommer………….

Så skönt att ta dagen som den kommer. I morse regnade det igen så vi drog mot Visby för att hitta nya skor till Marcel som behövde flera här på Gotland. Lite shopping och lunch på Mc Donalds. Robert har fått dille på resväskor så nu åker vi vi hem med ytterligare en stor väska. Mina nya fynd fick plats i en liten påse.

Väl hemma i Åminne öppnade jag flaskan rose som jag fått av min fina lilla bus ”L” på jobbet.
Första gången på flera veckor som jag tänkte och saknade mina godisar på jobbet. Stopp!!!
Nu tänker jag faktiskt njuta av mina veckor som är kvar. 13 augusti är det dags igen för att jobba, men det är ärrrrr jätte länge kvar…..

Pubafton i resturangen idag igen. Sådär kul!!!

Det är inte lätt att få en tonåring att gilla vara på semester hela tiden när man slutat leka som barn gör.
Dock så har han vaknat till ikväll när det blev bestämt att han åker till en av sina bästa vänner som kommer bo en vecka i Visby imorgon. Wille får hänga med Anton i Visby och sova till söndagen då de får åka med hit upp till Åminne och sova här.
Gissa om han är taggad???

Min lilla Puffen börjar bli stor – Hjälp!! Hur gör en tonårsförälder???
Love you Wille!!!

Himlen från puben ut över havet med sol och innan solen gick ner.

Tror att jag är KÄR i Åminne!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: