Ledighet och polisanmälan!!!

Så underbart att återigen få vakna till strålande solsken och blå himmel.
Jag lyckades att fånga solen och börja läsa, vilket jag alltid brukar snöa in på när jag får vara ledig.
Tilda har kommit på den nya flugan att konst måla fötterna. Galen ide men ack vad kul hon hade!!!

Dagens paket innehöll världens bästa inpackning som jag brukar använda som balsam.
Samt en tandkräm som ska ta bort missfärgningar – resultatet presenteras och så även krämens betyg.

Mina chockrosa öronhängen som hamnat i Tildas låda flera gånger kom till användning idag när det blev chockrosa kjol.

Polisanmälan och Rottisar. Igår kväll rusade 2 stora rottisar in på vår altan och sprang runt som galningar och snokade över hela baksidan. Tackar Gud för att vi inte var ute då!!!
Redan innan allt ny information som jag kommit över kände jag till att det ska finnas 2 rottisar som ibland springer lösa och skrämmer slag på andras hundar och människor.

Nu vet jag vem som äger och var de bor eller rymmer ifrån. Hundarna ska även ha bitit ihjäl min grannes katt nyligen. De ska ha dödat kaniner i Segersjö. Samt jagat katter och vilda djur. Enligt min granne får inte hundarna lämna sin trädgård eller deras trädgård där ägaren hyr utan munkavel.

Stackars hundar eller stackars idiot till ägare. Botkyrka kör kopplingstvång. Hundarna behöver både uppsikt och framför allt omvårdnad. Hoppas verkligen att alla mina samtal kan göra att Uttran folket kan känna sig tryggare. Jag blir bara så himla förbaskad, ju mera jag luskar i detta desto galnare och knäppare blir hela historien.

TÄNK EFTER EN EXTRA GÅNG OM NI VILL VARA ÄGARE TILL DJUR SOM KRÄVER STOR OMVÅRDNAD, TID OCH RESPEKT.

Super läskigt att möta dessa utan sin ägare…. ARGA JAG!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: