Projektet klart och kom nu då regnet…………

Äntligen är mitt bygg projekt klart. Under mina plugg år använde jag en klädkammare till plugg skrubb. Men nu är det slut med det och skrubben blev en lite garderob till MIG.

Det saknas några skoställ men jag är så GLAD och LYCKLIG!!!

Tilda och jag hämtade ett super kul paket från Ellos. Paketen innehöll Tildas nya regnkläder och stövlar. Stövlarna är designade av ett barn från Holland. Stövel serien bygger på att öppna gränser och bygga samarbeten mellan Europas barn. Lycka!!!

Regnkläderna kommer från ME Too och Ellos , jackan är fylld med små paraplyer.
Så kom nu regnet för nu är vi rustade både Tilda och jag med nya regnisar.

Wille är fortfarande borta, han verkar ha det bra men ganska tufft. Marcel har åkt med Mackan till crossbanan. Cross är jag ju liksom uppvuxen med och tyckte att även Tilda och jag kunde åkt och kikat men se den gick inte. Älsklingen åkte till Norge idag för att festivala några dagar.

Nu drar jag ut i solen med Tildis….
Love och Njut!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: